Opgeruimd staat netjes – Actie

Je bent ruim een jaar ondernemer en je hebt zelf je boekhouding gedaan. En je bent aan het groeien of de boekhouding wordt te veel. Of misschien heb je achterstand in de boekhouding? Je wilt een sluitende boekhouding realiseren binnen 3 maanden? Een schone lei binnen 3 maanden, dat kan.

Voor een vast maandbedrag (v.a. €150) zullen we binnen drie maanden, je boekhouding helemaal updaten. Eerste maand gaan we onboarden. Dit betekend al je bestanden verzamelen. Foto’s maken van facturen en bonnetjes. Een software selecteren en starten. In de tweede maand is de basis ingericht en we gaan door met invoeren. In de derde maand ronden we af. Aan het einde van deze maand is je boekhouding helemaal up to date. Klik hier en maak een direct een afspraak.

Deze actie is voor een bepaalde tijd onder specifieke voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.