Achter elke geweldige ondernemer staat een sterke boekhouder

Word jij wel gehoord?

Wist je dat veel ondernemers niet weten waar ze staan met hun boekhouding? Niet jij uiteraard. Jij hebt alles goed geregeld bij je boekhouder. Heb jij ook zo’n fijn contact met je boekhouder? Of is hij moeilijk te bereiken? En met moeilijk te bereiken bedoel ik dat je hem moeilijk kunt begrijpen. Mocht je überhaupt al in contact zijn..


Je verlangt naar een boekhouder waarmee je makkelijk kan communiceren. Waar je een voice note kan sturen met vragen. Een gelijkwaardige sparringpartner die je business naar het volgende niveau tilt. Kan je je hierin vinden? Blijf dan lezen.

Externe problemen

Wist je dat veel ondernemers zelf hun boekhouding doen en vervolgens ook denken dat ze het goed doen? Ik heb echt alles gezien. Dat mag ik tenminste hopen. De administratie op een A4 in MS Word. Een MS Excel lijst is dan al een stuk beter. Ondernemers slagen er ook in om een boekhoudsoftware te gebruiken. Helaas gaat het hier vaak mis. Men kon beter bij een MS Excel lijst blijven. Er zijn een hoop boekhoudkundige haken en ogen in software waar men niet uitkomt. Ook niet met de hulpfunctie binnen een pakket. Men kent bepaalde boekhoudprincipes niet en gaat daarom de mist in.

Interne gevecht

Wist je dat veel ondernemers een groot ego hebben en daarom niet durven te zeggen dat ze de boekhouding niet begrijpen? Het is vaak een intern gevecht om je innerlijke trots aan de kant te zetten. Gelukkig zijn er ook veel ondernemers die de verantwoordelijkheid in eigen handen nemen en de boekhouding uitbesteden. Ze accepteren dat ze het niet begrijpen en zoeken professionele hulp.

De juiste doelen

Wist je dat veel ondernemers veel uren en omzet draaien en alsnog aan het einde van de dag helemaal uitgeput zijn? Ze leven voor het weekend maar werken vaak het weekend door. Om uiteindelijk de eindjes aan elkaar te knopen. Of jij bent de ondernemer die lekker veel winst maakt. Maar zodra je een tijdje niks doet, droogt het geld weer op. Je hebt geprobeerd om te investeren maar zonder het gewenste resultaat.

Boekhouder plus

Mijn naam is Leo Boekhoudt. Ik ben gespecialiseerd in het opzetten en controleren van financiële systemen. Mijn kernwaarden zijn betrouwbaarheid, duidelijkheid en eerlijkheid.

Voor mijn klanten implementeer ik een systeem met doelen, zodat ze zonder kopzorgen gaan ondernemen. Ze hebben geen irritatie meer met de boekhouding. Sterker nog, ze zien de boekhouding als stuurinformatie. Zij zijn de proactieve, data driven ondernemers. Ze zijn cool omdat ze een coole boekhouder hebben.

Meer uit jezelf halen

Wil jij de tweede helft van 2020 gaan knallen en meer halen uit je onderneming? Dan is de Financiële Quick Scan voor jou!

Wil je meer weten? Klik hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.